top of page

Acerca de

About us - Spotlight branding studio

ABOUT US

 MAAIKE & MICHELLE 

Sp  tlight

smiley spotlight.png
6.png

Wij zijn Maaike & Michelle, de eigenaresses van Spotlight branding studio. Naast zakenpartners zijn wij ook zussen, beste vriendinnen en huisgenoten. Van oorsprong zijn wij echte Brabanders maar inmiddels wonen we al ruim 10 jaar in het prachtige Weert. Na het afronden van twee mooie studie’s en een bijbaan in de horeca zijn we de uitdaging aangegaan om ons eigen bedrijf te starten. Sinds 22-1-2022 is Spotlight branding studio officieel van ons. 

 

Spotlight staat voor het laten shinen van jouw merk/organisatie of bedrijf. We kijken kritisch mee naar de (startende) ondernemer en de keuzes binnen het bedrijf. Hierbij ondersteunen we op het gebied van branding en marketing. Je kan hierbij denken aan het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, flyers, folders, visitekaartjes, social-media templates en reclame-uitingen. Ben je nou al helemaal voorzien van alle bovengenoemde zaken maar wil je een flitsende switch maken in je branding dan ben je ook dan bij ons aan het juiste adres. We specialiseren ons in het (re-)branden van bestaande merken en bedrijven. 

 

Maaike is bij ons verantwoordelijk voor alles op het gebied van design. Al onze mooie ontwerpen komen uit haar creatieve vingers. Ze is de expert op het gebied van het in de spotlight zetten van jouw merk. Hoe diverser de opdracht hoe meer Maaike begint te shinen. 

 

Michelle is daarentegen verantwoordelijk voor alles wat achter deze designs zit. Wil je dus een toffe samenwerking met ons aangaan dan zal je Michelle het meeste gaan spreken. Zij beheert al het klantcontact, houdt zich bezig met de branding plannen en zorgt er daarnaast voor dat de agenda van ons beide goed gemanaged wordt. 

 

Een top combinatie vinden we zelf! Bij Spotlight is niks te gek. We bruisen van de creatieve ideeën en werken deze graag in samenwerking met enthousiaste ondernemers uit. 

 

Ons motto: ‘’It’s time to shine!’’

bottom of page