top of page

Magazine ontwerp

19 dec. 2022

Unique

Date:

Company name:

Unique

Unique Conceptstore had een duidelijke visie: ze wilde een magazine ontwikkelen waarmee ze haar unieke verhaal als jonge onderneemster kon delen, haar diverse producten kon promoten en de bedrijven die bijdragen aan haar conceptstore in het zonnetje kon zetten. Dit tijdschrift zou dienen als een krachtig promotiemiddel, waarin ze haar aanbod en haar passie voor ondernemerschap kon presenteren.


We hebben nauw met Unique samengewerkt om dit tijdschrift van begin tot eind te ontwikkelen. We hebben niet alleen gezorgd voor de vormgeving, maar ook de foto's gemaakt en alle teksten geschreven. Het resultaat was een tijdschrift met een glossy uitstraling waarin een evenwichtige mix van verhalen, promoties en artikelen tot leven kwam.


Het tijdschrift was zo'n succes dat er al snel een winter/feesteditie volgde, gericht op de feestdagen, waarbij het concept en de kwaliteit behouden bleven. Dit project is een van onze grootste en meest indrukwekkende, en we zijn er trots op om een bijdrage te hebben geleverd aan het succes van Unique. Ontdek hoe we Unique Conceptstore hebben geholpen om inspirerende tijdschriften te creëren die haar verhaal vertellen en haar bedrijf op de kaart zetten.


About the project

bottom of page