top of page

Start-up Branding & Conceptthinking

1 mrt. 2023

Mr. Gusto

Date:

Company name:

Mr. Gusto

In maart 2023 is Mr. Gusto opgericht, een heerlijk Italiaans bezorgconcept voor huisgemaakte en verse kwaliteitsmaaltijden, opgericht door de eigenaar van De Stadskantien en Messcherp Catering. Dit smakelijke idee hebben we samen met de eigenaar ontwikkeld en vormgegeven, vanaf het verhaal (storytelling) tot aan het logo en de huisstijl.


Onze creatieve aanpak omvatte ook het ontwerpen van charmante illustraties van Mr. Gusto zelf, de Italiaanse chef, die op diverse offline en online uitingen worden ingezet en daarmee zorgen voor merkherkenning. Daarnaast hebben we de bezorgauto van Mr. Gusto bestickerd met ons ontwerp, waardoor deze onderweg fungeert als krachtige marketingtool.


De menukaart van Mr. Gusto is een ware ode aan de Italiaanse smaak, met kleuren geïnspireerd op de Italiaanse vlag en een sfeer die je meeneemt naar het prachtige Italië. Dit alles komt samen om Mr. Gusto te positioneren als de Italiaanse smaakmaker die heerlijke gerechten rechtstreeks naar de huizen van hun klanten brengt.

About the project

bottom of page