top of page
About us
Maaike van Heesewijk Creative designer spotlight

Hi! Ik ben Maaike, het creatieve brein achter alle ontwerpen bij Spotlight Branding Studio. Mijn passie voor creativiteit stroomt door elke pixel die ik aanraak. Van strakke logo’s tot levendige huisstijlen, ik kan niet wachten om jouw merk te laten stralen. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Ben jij opzoek naar dat ene ontwerp dat ervoor zorgt dat jouw merk in de schijnwerpers komt te staan? Laten we dan samen de aandacht aan je merk geven die het verdient!

Let’s make it shine.

’’Bringing your brand to live with the power of creativity and design’’

Creative Designer

Maaike van Heesewijk

Michelle van Heesewijk projectmanager Spotlight

Hi! ik ben Michelle, de drijvende kracht achter de schermen bij Spotlight Branding Studio. Terwijl Maaike haar creatieve magie laat schitteren zorg ik ervoor dat de zaken soepel verlopen en dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Als je opzoek bent naar een vlotte en gezellige samenwerking, dan ben ik jouw eerste aanspreekpunt. Mijn passie ligt bij goed projectmanagement! Ik zorg er dan ook voor dat alle agenda’s goed op elkaar zijn afgestemd en dat we jou de aandacht kunnen geven die je verdient. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. Ik maak jouw ervaring met Spotlight graag onvergetelijk. Laten we samenwerking en de branding van jouw merk naar een hoger niveau tillen.

Let’s make it happen!

’’Turning dreams into projects and projects into success stories’’

Projectmanager

Michelle van Heesewijk

Hey there, wij zijn Maaike & Michelle. Sinds 22-1-2022 trotse eigenaresses van Spotlight Branding Studio in Weert. Als zussen en beste vriendinnen hebben we de perfecte match in elkaar gevonden om jou van een unieke branding te voorzien. Ons motto: it’s time to shine!

 

Are you ready for the spotlight? We kunnen niet wachten om je merk te laten shinen. We willen voldoen aan je verwachtingen en ze overtreffen. Binnen de branding kunnen we fantastische en schitterende ontwerpen maken voor logo’s, visitekaartjes, flyers, social media templates, reclame-uitingen en meer. Heb je bovengenoemde facetten wel al voor je bedrijf maar vind je het tijd voor een nieuw begin met een nieuwe uitstraling? We kijken graag met je naar de mogelijkheden voor een re-branding traject.

About us

bottom of page