top of page

Logo vernieuwing & Auto wrap

18 jan. 2024

Mobitex

Date:

Company name:

Mobitex

Mobitex is onze partner als het gaat om reclame en belettering. Alle projecten die je terug ziet op onze website waarbij auto, raam of gevel bestickering/belettering in voor komt is in samenwerking met Peter Schaap. Als het gaat om branding is het voor Peter natuurlijk onwijs belangrijk om zijn eigen product te showen aan zijn (potentiële) klanten. En daarom vroeg hij ons een tijdje terug om een gaaf ontwerp te maken voor zijn bus. De opdracht: een opvallend ontwerp, met unieke folies en de illustratie van het schaap mocht niet ontbreken. 


We hebben, in overleg, een kleine aanpassing gedaan aan het logo. Voorheen was het logo een lettertype, dit maakte het logo niet heel opvallend of vernieuwend. We hebben ervoor gekozen om de 'O' in het logo een leuke twist te geven. Door deze verandering gebeurd er meer en trekt het de aandacht sneller. 


Daarnaast hebben we gekozen om met metallic folies te werken die een mooie schittering geven in de zon. Om te kiezen voor opvallende kleuren: metallic dark red en metallic moonlight black is dit ontwerp uniek en heel sterk. De bus van Mobitex kan je niet meer missen in Weert en omgeving.

About the project

bottom of page