top of page

Rebranding & website ontwikkeling

15 sep. 2023

PJ Projecten

Date:

Company name:

PJ Projecten

PJ Projecten heeft een complete transformatie ondergaan dankzij onze re-branding en website ontwikkeling. We zijn begonnen met het vernieuwen van de huisstijl, waarbij we de bestaande kleuren een frisse en krachtige update hebben gegeven. Het nieuwe logo, een visuele weergave van perfect in elkaar passende bouwblokken, vertegenwoordigt waar PJ Projecten voor staat en sluit naadloos aan bij hun werk in projectontwikkeling en bouw.


Naast het logo en de huisstijl hebben we ook een nieuw visitekaartje ontworpen, dat de vernieuwde identiteit van PJ Projecten perfect weerspiegelt. Maar dat is nog niet alles. We hebben gewerkt aan een opvallend websiteontwerp dat hun projecten en expertise in de schijnwerpers zet, en we hebben de nieuwe bedrijfswagen volledig laten inpakken, wat het tot een echte eyecatcher op de weg heeft gemaakt. De transformatie van PJ Projecten is niet alleen visueel, maar weerspiegelt ook hun voortdurende groei en innovatie in de projectontwikkelings- en bouwindustrie.


Ontdek hoe we PJ Projecten hebben geholpen om een krachtige nieuwe uitstraling te creëren en hun verhaal te vertellen via hun website en branding. En ben je benieuwd naar de website, check dan zeker www.pjprojecten.nl eventjes!


About the project

bottom of page