top of page

Rebranding & Logo design

8 jan. 2024

Dagje Horst aan de Maas

Date:

Company name:

Dagje Horst aan de Maas

Dagje Horst aan de Maas is een uniek bedrijf dat de magie van de regio Horst aan de Maas tot leven brengt en de leukste dagjes uit in de omgeving organiseert. Voor dit geweldige project hebben we een volledige rebranding uitgevoerd, waaronder een nieuw logo met bijbehorende huisstijl.


Het nieuwe logo sluit goed aan op de nieuwe identiteit. De stijl die we hebben ontwikkeld, is geïnspireerd op de charme van de jaren '20, waardoor het perfect aansluit bij de huisstijl van Eetcafe Liesbeth's in Horst, met wie ze nauw samenwerken.


De nieuwe look straalt niet alleen de elegantie van die tijd uit, maar past ook naadloos in de Kerstsferen, wat essentieel was voor hun evenementen en activiteiten.


Bekijk hieronder het logo en de huisstijl die we voor hen gecreëerd hebben inclusief de doorvertaling naar een toffe promotieflyer. In 2024 hebben we voor Dagje Horst aan de Maas ook nog een mooi auto-ontwerp mogen aanleveren. Hieronder zie je het resultaat, waardoor ook Dagje Horst aan de Maas nu herkenbaar rondrijdt door Horst en omgeving.

About the project

bottom of page