top of page

All-in branding

31 mrt. 2024

BoeBaDoe Farm

Date:

Company name:

BoeBaDoe Farm

(H)eerlijke Branding


De BoeBaDoe Farm is een unieke plek waarbij ze met veel liefde en passie het boerderijleven toegankelijk maken. Samen met de zorgjongeren zorgen ze voor een bijzondere ervaring tijdens een bezoek aan de BoeBaDoe Farm.


Bij dit sprankelende project hebben we een allesomvattende branding gecreëerd, gericht op het verspreiden van hun unieke waarden: ‘(h)eerlijk voedsel, zorg, beleven & overnachten’.


Van het ontwerpen van kleurrijke flyers, visitekaartjes, tot opvallende reclameborden en verfijnde presentatiemappen, hebben we BoeBaDoe Farm een frisse en herkenbare uitstraling gegeven. De basis van onze inspanningen lag in de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, voortbordurend op de prachtige illustraties die al waren gemaakt voor hun eerder gelanceerde website.


In 2024 zetten we de samenwerking met de BoeBaDoe Farm weer voort! Dit sprankelende project heeft geleid tot nieuwe hoogtepunten, waaronder de introductie van speciale items die het verblijf op de BoeBaDoe Farm nog bijzonderder maken. Zier hieronder bijvoorbeeld de unieke placemat met door ons handgetekende kleurplaten voor kinderfeestjes, een op maat gemaakt stickervel voor kinderfeestjes en een ontwikkelwerkboek inclusief vormgeving van de opdrachten voor de zorgboerderij. Bovendien hebben we verschillende borden voor bewegwijzering op de boerderij ontworpen en geproduceerd, waardoor bezoekers moeiteloos kunnen navigeren door het terrein.


Boebadoe Farm is een plek waar de natuur, gastvrijheid en ambacht samenkomen. De visuele identiteit die we hebben gecreëerd, weerspiegelt de hartelijke sfeer en oprechte toewijding van de unieke boerderij.


Bekijk hieronder een deel van onze creaties en blijf ons volgen voor meer van de BoeBaDoe Farm. Voor meer informatie over BoeBaDoe Farm en hun prachtige initiatieven, bezoek hun website op www.boebadoefarm.nl

About the project

bottom of page