top of page

Kerst promotie

23 okt. 2023

De Stadskantien & Messcherp Catering

Date:

Company name:

De Stadskantien & Messcherp Catering

Bij de Stadskantien en Messcherp Catering, beide bedrijven van een getalenteerde chef-kok die zijn passie voor voortreffelijk eten omzet in heerlijke avondmaaltijden en een begeerde cateringdienst in Weert, hebben we voor de feestdagen speciale thuismenu's samengesteld. Bij de Stadskantien kan er worden genoten van het unieke 'Tafeltje Vol'-concept, waarbij in twee smakelijke rondes de tafel rijkelijk wordt gevuld. Daarnaast biedt Messcherp Catering een verfijnd 5-gangen menu aan, dat moeiteloos thuis kan worden afgemaakt.


Om de bestellingen te stimuleren, hebben we opvallende promotiemateriaal ontworpen, waaronder feestelijk vormgegeven menu's die we hebben gedeeld op verschillende sociale mediaplatforms. Daarnaast hebben we hoogwaardige flyers en posters ontwikkeld om de aandacht te trekken van elke fijnproever in de regio. Bij dit alles heeft Mark ons ingeschakeld voor een vlekkeloze planning en nauw contact met de klanten, zodat elke bestelling perfect wordt afgehandeld.


Bovendien hebben we handige stickers ontwikkeld die zorgen voor een gestroomlijnd inpakproces, waardoor grote hoeveelheden moeiteloos kunnen worden verwerkt en opgeslagen. Deze stickers zijn tevens ontworpen om elke verpakking netjes te labelen, zodat klanten gemakkelijk kunnen zien welk gerecht in welk bakje zit. Met ons complete dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen, zodat de klant zich volledig kan wijden aan het bereiden van culinaire hoogstandjes.

About the project

bottom of page