top of page

Start-up Branding

4 sep. 2023

Reiki studio Sandy

Date:

Company name:

Reiki studio Sandy

Voor Reiki Studio Sandy hebben we niet alleen een huisstijl ontwikkeld, maar ook geholpen bij het vinden van de perfecte naam. Samen met Sandy hebben we goed gekeken naar kleuren die het beste bij haar werk in de Reiki studio passen geluisterd naar haar wensen.


Met onze expertise hebben we de naam 'Reiki Studio Sandy' bedacht, wat haar identiteit en diensten perfect weerspiegelt. De huisstijl is gebaseerd op zachte en warme kleuren, die het concept en de essentie van Reiki op een goede manier overbrengen.


In het logo wilde Sandy graag een levensboom met vogeltjes verwerken. We hebben dit bereikt door van de 'S' in Sandy een boom te maken, waardoor het hele logo en haar naam perfect samensmelten.


Daarnaast hebben we ook een visitekaartje en een flyer in dezelfde stijl ontworpen, zodat Sandy haar studio effectief kan promoten. De social media stijl die we hebben ontwikkeld, draagt bij aan haar online herkenbaarheid. Reiki Studio Sandy straalt nu de rust en harmonie uit die zo kenmerkend zijn voor haar diensten, waardoor klanten zich direct welkom en op hun gemak voelen.

About the project

bottom of page