top of page

Start-up Branding

12 jan. 2024

Kraamzorg DjessDUS

Date:

Company name:

Kraamzorg DjessDUS

Bij Kraamzorg DjessDUS begon een nieuw avontuur toen Jessy de moedige beslissing nam om haar eigen weg te banen in de wereld van kraamzorg. Met een naam die al een verhaal op zichzelf vertelt, hebben wij haar geholpen bij het creëren van een passend merk.


Het ontwerpen van een logo en bijbehorende huisstijl was het begin van een reis om haar visie tot leven te brengen. Deze stijl hebben we vervolgens vertaald naar een visitekaartje en een flyer die Jessy mee kon nemen naar de gezinnen waar ze voor ging zorgen.


De kracht van herkenbaarheid hebben we nog verder versterkt door de stijl door te voeren in social media templates. Zo kan Kraamzorg DjessDUS zich onderscheiden en een blijvende indruk achterlaten in de kraamzorgwereld. Kraamzorg DjessDUS staat klaar om gezinnen te verwelkomen en hen te begeleiden tijdens de belangrijkste momenten van het leven. 


Ontdek hieronder hoe wij Jessy hebben geholpen bij het creëren van een sterke identiteit voor haar kraamzorgonderneming.


Begin januari 2024 hebben we hier nog auto bestickering voor Jessy aan toegevoegd. Zodat ze nu ook herkenbaar onderweg is naar haar gezinnen.

About the project

bottom of page